Wednesday, March 31, 2010

Fragile Mode.

Pernah tengok Honey and Clover?
Nampak nye aku jadi Ayumi Yamada sekarang.



















Damn you, Takumi Mayama!!






















Eh, eh Morita yang bodoh!! Ni aku suka.














hah,
sebenarnya aku tak minat pun Honey and Clover. Bosan.
Tapi perasaan nye sekarang memang macam Yamada.
demmit. Moga kejap aje tuh.

Tuesday, March 30, 2010

Binatang haram.

Finally.
hik hik hik.



apa hik hik hik??
macam haram!

Monday, March 29, 2010

Better me?

Bagai lagu,

"Rancang dengan apa yang ada di tangan,
Bukan apa yang kita angan-angankan..."

haruslah kita tahu, mana angan-angan, mana kemampuan.
Angan-angan boleh jadi apa sahaja.
Angan-angan tak boleh kita rancang.

aku sedang membuat penilaian nih, mana perancangan?

Friday, March 26, 2010

This is a goodbye.

hari ini aku putuskan untuk mendelete semua.
tentang obsesi aku yang buat aku online tak henti henti.
di facebook dan yahoo messenger.

tapi macam drama, lepas delete delete, aku touching.
ouh man!
kuatkan iman!!

bye bye Mr. AA.

aku nak menyelamatkan dunia. atleast dunia aku.


p.s. : contact number nak delete ke tak ek?? macam tak baik lak kalau delete. bukan dia buat salah apa pon.

Tuesday, March 23, 2010

HBKL Ana Raffali

Hujan bunga kuala lumpur (HBKL)
First time aku tahu menahu tentang Ana Raffali dalam 2008.
Bila baca satu post di blog Tok Rimau ada attach video HBKL.
sejak tu, aku terus jatuh cinta.
pada lagu HBKL.

Hari ni aku baru layan video klip baru HBKL.
dan aku sangat sukakan nya.
plus ada Zahiril Adzim.
sesuai la sangat, memandangkan dia pun sangat suka dengan perempuan berbaju kurung.

well here the video,

ini pulak first video dia aku layan,

dari segi lagu, aku suke versi yang ada abg cello nih (Iqbal).

what ever pon.
I love Ana Raffali!

Maskara 13. tangan dia lembut weih..hee :D

Monday, March 22, 2010

Mimpi

mimpi.
aku masih belum ada mimpi.
mimpi aku cuma kamu.
tapi mimpi kamu bukan aku.
apa nak buat.
aku masih menganggur.
sebab aku pamalas.
sebab aku loser.

kamu jangan malas, jangan berasa loser.
biar aku saje.

entri apa nih?
layan~
asal updet je.haha

Saturday, March 06, 2010

Be Strong.



Saiyuki.
peneman aku zaman cuti cuti habis sekolah dulu.
heart Sanzo ♥♥

Tuesday, March 02, 2010

Hari ini dalam sejarah 15 tahun dulu.

Lima belas tahun lalu, di tarikh ini, adalah ramadhan 30..
Esok raya, mak dah nak bersalin anak ke-5.
Mak pergi hospital awal sikit.
Biar boleh bersalin tenang2, tak payah ngadap orang bersiap nak raya.

Jadi, dalam jam 6 lebih lahir la si anak no. 5,

Muhammad Muhaimin Basri a.k.a Amin Simple People~

Comel gila, putih gebu, mata bulat, bulu mata lentik..
siapa jumpa memang rasa nak culik je, buat pet..comel sangat.

Ni masa umur brapa bulan entah. comel kan?


Muhaimin umur 6 or 7 tahun. Masih comel tapi muka budak nakal dah teserlah

tapi tu 15 tahun dulu,
sekarang, aku tak tahu lah mana pergi Amin yang comel gile tuh.
dah tak putih, tapi gebu still gebu terutama tang perut. haha.
Si Lemak!!

Yeah, amacam amin sekarang? sasa bukan? hahaha

hehehe..memain je Min..
apa apa pon ghope bentuk Amin ni, tetap adik aku yang best dan lucu.
SELAMAT HARI LAHIR ke 15, Muhaimin!!!
Akak harap Amin cepat cepat matang.
Jadi anak baik, jangan buat gusar hati orang tua~