Posts

Showing posts from January, 2009

Pagi kenang nasib tapi tak insaf2.

sem akhir..sudah nak akhiri minggu ke-4
sepatut nya aku rejoice sebab sudah nak berakhir.
tapi tak pon..serabut lagi ada..

dah akhir2 gini, pointer kau jatuh merudum.. nak ape lagi.
harapan dah punah.
nak pikir masa depan pon segan.
inferior
dan poyo.
hehe.
[walau aku berpegang kata, pointer is not everything.tapi ade rase sedih gak]

huh..benda dah lepas, jangan di kenang..kan?hehe
lagi, poyo.

well hari nih aku mulai hari dengan melayari blog.haha
(nampak sangat tak insaf..bawak2 lah stadi ke,buat tuto ke, buat report ke)
dan blog hari ini adalah dari Fynn Jamal..

macam mana boleh tercapai Fynn Jamal yer? Oh ye..sbab MASKARA 13.
As i plan to attend, i read some stuff la utk tahu sape yg akan beraksi di Maskara 13 nnt.

Fynn Jamal pon bagus. Ayat sedap. Pandangan yg menarik.
Dan dia perempuan..

Hari Pilihanraya Kampus

Hari nih ada campus election day.
Aku dah menjalankan tanggungjawab aku, mengundi.
Kamu?

Kali nih pilihanraya macam tak meriah je.
Mungkin sebab tak ada adegan tampar menampar kot.
Hehe..

Aku penatlah nak pikir tajuk yg catchy

Image
Ini super visor aku.
Prof Wan.
Gambar nih biar bikin aku gerun, and jadi terinspirasi nak terus serta merta jadi rajin dan bersungguh sungguh menjalan kan tanggung jawab aku habis kan projek.
huh.

Aku tahu, kakak2 aku kat lab tu dah risau.
Risau aku tak sempat siap projek nih.
manakala aku, aci rileks dan lakukan nya dengan tenang.

Maaf lah Kak Nor dan Kak Zura, buat korang risau.
Saya mmg bergenetik begini..aci tenang je buat keje slow2.
ahaha
tak gitu sarah?

Tapi, kalau nampak prof Wan memang aku dah tak buleh nak tenang la.
Tu pase aku buat wallpaper muke prof nih..
baru gerun sket.
Hehe..prof jgn marah, sy pinjam gambo.

sob sob

Image
Sedih.
Baru aku teringat aku kehilangan kunci bilik semalam.
Ku sangka kat Lab..takde

sedih.
sebab ada 3 keychain yg kawan2 kasik.

Sorri, kawan2 aku bukan sengaja hilang kan.
bukan aku tak hargai.
tak sengaja...

*hajar tetiba nak emo-sesedih bebenorr..awatnya?..huuu*

Kegilaan aku berpanjangan. Tolong aku hentikan.

Aku makin menggila dalam dunia blog..
bukan.
bukan aku yg mem-blog.
tapi aku membaca blog macam seorang penagih.
tak henti2...
aduh..

kerja banyak..kerja banyak.
tolonglah buat aku berhenti. dan bangun dari kerusi.
aaah.


Siapa yang bersalah?

"Fix the problem, not the blame!!"

Tak payahla cari siapa yg salah..
betul kan?

Bakat aku dalam dunia pengiklanan.

Tajuk mesti poyo.
hehe

Secara ikhlas nya aku nak announce,
AHYA DAH ADA BLOG!!!
SILA LAWAT!

http://gula2bintang.livejournal.com/

Ada bakat?
sekadar termampu je la aku promo.
tp satu post khas utk iklan kan blog kau aya..
kau xterharu??

suweet kan aku??