Wednesday, April 29, 2009

Perkara yg di bawa usia.

makin usia bertambah,
aku makin sensitif.
sentimental
jadi pelecer
jadi cengeng


p.s :
rakan-rakan dan famili, maaf kan aku kerana mengheret kamu terlibat dalam ketidakstabilan aku ini.
terima kasih kerana mendengar, membaca dan memberi nasihat.
moga Tuhan permudah kan urusan kamu semua~

di tag oleh anak cikgu Basri

Aku slalu buat 'nohen' je klu orang tag.
tp,Yg ini aku rasa nak buat..kasi muka sikit pada Sarah.

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

"..jom pergi tempat lain"
aku dah cerita kot asal usul nye.tp xpe,bleh crite lagi...
Dalam satu fasa hidup aku, masa 3rd year aku rase sangat lemas dengan sekeliling. jadi, aku sering mengajak org pergi tmpat lain.tapi, tak pula aku tahu tempat lain tu di mana.Jadi, aku memutus untuk ciptakan ia di sini.tQ~



Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
dah mengajak ke tempat lain, tentulah link nye "tempatlain".simple~!



Apakah method penulisan dalam blog anda?
format yg aku harap kan utk aku menulis blog ini dalah sharing simple thot n mebi ponder together gak.tp, mcm byk sampah je.tak pon aktvt harian.


Pernah terase nak hapuskan blog anda?
buat apa..kalau dah benci sgt blog pon, maybe aku abandon je.



Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?
Sarah Basri adikku?ntah..okla.budak nih mmg suke menyampaikan.so seswai je..



Senaraikan orang yang akan anda TAG:
aku tag athirah, wani, dan sesiapa yg terpanggil.

Sunday, April 19, 2009

Tuesday, April 07, 2009

Dunia, beritahulah aku tidak salah.

Orang lain pengejar pelangi,
tapi aku cuma mahu menikmati hujan renyai.
.
.
.
dunia,
aku tidak salah kan?
kerana tidak mengikut mereka.

Perkara tak penting

I finally had registered for PhD last September. Tak buat LED, maybe HEMT. I don't know on silicon for sure. It has been about 7 to ...