Sunday, August 21, 2011

Another place

Saya ada blog baru. Silakan,

http://notamayaaku.blogspot.com/

:)

Friday, August 12, 2011

It Never Ends

Dalam bulan lepas, aku dah menghabiskan kerja kerja aku di Pejabat Dekan untuk projek Brosur Penyelidikan Fakulti. Semalam aku berjumpa dengan timbalan dekan penyelidikan yang baru, Prof Sithi Muniandy. 

Well, the mock up is ready, and you know...will get more works for sure. Re-editing! Zillion-th time. blerghh..

Tambahan, dalam kategori buat kerja ni, aku memang agak keras kepala dan keras hati. Aku mengeraskan hati aku untuk tidak mahu berbuat lagi pembetulan pembetulan yang dah dibincang 2 jam semalam dengan Prof Sithi. Cari pasal kan? haha.

 
the "mock up"

Agak sedih tengok mock up ni..yerrla, what do you expect? kita takda pilihan, nak taknak kene hantar ke Penerbitan UM juge. Dan kuning untuk cover? macam bosan kan?

Ok, dah membebel, tak baik betul bulan puasa ni..hehe
Oh, baru prasan ini post pertama bulan puasa!
Well, selamat berpuasa dan terima kasih sudi buang masa ke blog saya. haha

p.s. It will end :)