Sunday, March 16, 2008

Penyakit genetik + Kegilaan terBaru alam Virtual

Lama gilerr tak datang sini..
tak kesah lerr.bkan aderr org datang pon. 
sesaje tulis buat bace sendirik

hari ni Ahad.dan penyakit genetik aku dah datang; penyakit malas.
menurut Sarah(ustazah-but-sengal sista),"penyakit malas adalah yg 
paling merbahaya *walau pun terlalu common dalam kluarga kami.selepas 
malas,yg kedua terbahaya adalah penyakit mengantuk+mamai, dan akhir skali 
pnyakit lapor..."

penyakit malas tidak menjejas kan sesiapa kecuali diri sendiri..tapi 
penyakit lapor dan mamai akan mmberi efect kepada orang sekeliling.
Jadi untuk keselamatan rakan2,silerr jgn dekati bilerr aku 
mamai/mengantuk..(klu mahu tau kesan2 buruk,silerr rujuk pd wani:regular mangsa).
lapor pon samela cam mamai.

ehemm.eh
aku tak tahu kenapa aku menaip perkara2 kt atas ini.so not me okay..aku 
adalah serious and always on track.echeh~

Setelah mnjalani bbrapa hari yg konon nyerr stress dan bz, akhirnya aku..
tak siap pon smuerr keje2 aku.haha..namun aku tetap duduk dgn senang 
lenang sambil bermain internet.fuhuhh.sejak um wifi kol11 semakin baik,aku 
dgn riang slalu alpa d dalam dunia virtual.mninggalkan dunia nyata.

..kegilaan aku akhir2 ini telah beralih,
now i'm addicted to Muslimspace yerrla UM pon dah block fs.
tmbah lagi YM aku pon da xberfungsi angkara virus yg jahat 
dibawa msuk oleh audible2(note: haa,korg jgn suke sgt main audible tu..)
dan aku pon malas nak kesah kan ym tu.klu dsperate kan ade webmessenger.
fuuh,cinta nya aku pada teknologi...yeehu

kegilaan aku yg smemang nye suke mmbaca blog org,bertambah..
n the list grows, skarang suke melayan Tok Rimau dan juga Sinaganaga..(mungkin
aku agk lmbt kenal diorg,tp better thn never aite?)..semua entri2 diorg sgguh 
menghibur kan,dan sy ske susun atur pkataan dierr(ape org pggil term tu 
eh..fragment ke?ape2la)..mmg SOUL.

Jadi aku nak ucapkan terima kasihla pada abg kedai Simple Western yg 
mengenal kan aku pada "Ayah Kita Boss"(oleh Tok Rimau & Sinaganaga)..
  

sekian time kaseh..
sila2,tambah nasik..

Perkara tak penting

I finally had registered for PhD last September. Tak buat LED, maybe HEMT. I don't know on silicon for sure. It has been about 7 to ...