Posts

Showing posts from January, 2010

Apa benda nih?

kalaulah kan,kalau lah kan kan kan.. aku ni lahir jadi lelaki, aku nak jadi lelaki kecil yang bermulut manis! mengurat semua gadis gadis genit. LOL! ngeh ngeh ngeh
p.s: I no comment. LOL

Aku ada tema

Yakinkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku

Sadarkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku
lagu tema aku. period. LOL

Biar rasa syukur overwhelming..

menghambakan diri terhadap teknologi.itu yang aku rasa. aku. lebam.
hari ini aku baca Noorjaya punya 'Gelanggang'. aku suka baca buku buku lama. buat aku rasa mahu ke setting tahun cerita cerita lama ditulis.
zaman internet tak lagi tercipta (at least kat malaysia) zaman telefon pon jarang jarang ada, apatah lagi telefon bimbit. zaman komunikasi lebih sukar dari sekarang.
tentu aku lebih tahu menghargai apa yang ada sekarang.
berhenti mengomel. mula bersyukur. jangan kufur.

Least Thing

the world getting worse, worse and worse..
what the least thing we could do, my friends?
lets unite!

Sambungan?

....sambungan siri orang gila
sesuatu yang aku tunggu dah hilang. aku tak tunggu lagi.
yang aku tahu, kaki aku lenguh nih. aku main zuma baru, sampai bontot dah flat.

Hari sudah lain

Terasa berlaku nya perubahan besar dalam aku, sedikit demi sedikit.
bermula di Merentas Horizon.
aku bersyukur.
bila aku perlahan lahan melihat penipuan disebalik dunia kita. yang cantik.
Moga Allah terus kuat kan iman kita semua, dan dipermudahkan jalan.

p.s.: Al fatihah buat Allahyarham Dr. Burhanuddin Kamaluddin di atas sekembalian nya ke rahmatullah, moga dicucuri rahmat ke atas roh nya dan di tempatkan bersama orang² yang soleh..Amin~

Dah takda idea nak blogging, kasi jela lagu kann..

"If you think that it's so damn easy
Then what do you need me for?
Just look at the state of you
Babe, snap out of it
You're not listening to this"
.Frou Frou 's Psychobabbles.

Siri orang gila

sesuatu telah buat aku gila.tertunggu tunggu. tertunggu tunggu. hari hari. tunggu apa, tak tahu. sesuatu yang entah apa.

tunggu lagi? gila!