Posts

Showing posts from October, 2008

hehe..THANX korang

sedikit tekanan tak dapat kubendung.
yg lalu sebabkan aku jatuh sakit.
bukan saja jatuh sakit malah menyebabkan kemurungan.
hilang selera makan.
yang lebih merisaukan benda2 macam nih jadi dekat2 nak final.

aku habis akal nak mengubati diri sendiri

petang ini aku dapat rasa kan lebih baik.
jadi, aku nak dedikasi kan ucapan terima kasih teramat sangat pada,

Jijah yg akhir nye mem bantu dgn kesan yg terbaik..
Adik ku Sarah yg sabo dgn rengekkan2 kakak nye
Nisa junior ku yg selalu disisi
Hanim kawan sejak kecil ku (13thn kecik kn..hehe)

seterusnya.. mak saya, Pn Miskiah sebab dgr suare die terus rase baik~
and my GREATEST GRATITUDE for sure to Allah, yg ada selalu tak kira naik turun aku..

and let us holding tight to this one,
"la takhaf wa la tahzan..innallaha ma'ana~"

INNALLAHA MA'ANA





you are what you think.

today i got dis says,
"If your work is too safe, do something dangerous"

that made me thinking. is that what i'm doing?
cos..i made decision to choose the hard way. the dangerous way.

recently, it drove me to my lowest self esteem.
.. i felt very bad bout myself, frustrated, and like crying out loud (or do i did?oops..)

but then i wake up..
and i read few self-help articles to get me back on track..
jyeah.it helps a lot..
beside of thinking bad about urself and make u feel miserable,
why dont turn em to good positive thought of yourself.
sure u feel better~!!!
daa..~

Pagi yang sepi

jam sudah lewat 18 minit dari pukul2 pagi..
tiba2 teringat topik perbualan malam semalam.
jam 3pagi [jeng jeng jeng]..waktu makhluk2 dari alam lain pon bersama join kita.
kesahihan tak diketahui..huu

lantak.

p/s: sesape yg ade menjumpai buku "Life is an Open Secret : you, me and we" di mana2 stor buku atau bookstore,sile lah beli dan hadiah kan lah kepada Hajar sbg hadiah hari jadi..terima kaseh~